Volg ons:

Ontdek de Magie van de Fotobooth: Een Onvergetelijke Ervaring voor Elk Evenement

Welkom bij foto-booth.be, waar we je meenemen naar de betoverende wereld van de fotobooth. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag plant, onze fotobooths zorgen voor plezier en onvergetelijke herinneringen. Ontdek hier alles over onze fotobooths: props, levering, prints, samenwerking en sociale media.

Props: Voeg een vleugje plezier en creativiteit toe aan je foto's

Wanneer je onze fotobooth huurt, ontvang je standaard een bak vol props en attributen. Van grappige brillen en pruiken tot hoeden en boa's, we hebben alles om je gasten te transformeren en hilarische beelden vast te leggen. Als je speciale wensen hebt voor achtergronden of props, kunnen we hieraan voldoen met behulp van ons greenscreen en uitgebreide collectie. Vraag naar de mogelijkheden tijdens je reservering en laat je fantasie de vrije loop!

Levering en installatie: Gemak en gemoedsrust

Wij zorgen voor een vlotte levering en installatie van de fotobooth op jouw locatie. Geef ons je gewenste lever- en ophaaltijden door, en we zullen ons best doen om hieraan te voldoen. Onze installatie duurt slechts 15 minuten en we hebben slechts één stopcontact in de buurt nodig. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en er geen verrassingen zijn op je speciale dag.

Prints: Onbeperkte mogelijkheden om te delen en te bewaren

Met onze pakketten inclusief prints, kun je genieten van een onbeperkt aantal prints ter plaatse. Als je meer gasten hebt dan verwacht, kun je altijd extra prints aanvragen. We zorgen ervoor dat er een medewerker beschikbaar is om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt. Bovendien zijn onze prints volledig aanpasbaar aan jouw wensen. Als je bijvoorbeeld onze fotobooth huurt voor je trouwfeest, kunnen we zelfs een foto van jullie trouwdag toevoegen aan de fotostrips, zonder extra kosten. Informeer hiernaar tijdens je reservering en maak je fotostrips nog persoonlijker.

Samenwerking: Profiteer van onze partnerships

Ben je een huwelijksfotograaf, uitbater van een feestzaal of een evenementenbureau? Ontvang je regelmatig verzoeken voor een fotobooth? Neem contact met ons op! We hebben interessante samenwerkingsvoorstellen klaarliggen, zodat jij geen investeringen hoeft te doen voor het ontwikkelen van een fotobooth. Op die manier kunnen beide partijen profiteren van deze samenwerking.

Social media: Vergroot de traffic naar je profiel

Wil je meer verkeer naar je social media profiel genereren? Koppel je fotobooth aan een wedstrijd waarbij de foto's met de meeste likes en shares worden beloond? Geen probleem! Onze fotobooths kunnen foto's direct op jouw Facebook-pagina of Twitter-profiel plaatsen. Bovendien kunnen je gasten heel eenvoudig de foto's naar zichzelf mailen via een gebruiksvriendelijke interface.

Reserveren: Eenvoudig en zonder voorschot

Reserveren is eenvoudig via e-mail en we beschouwen het mailverkeer als geldig voor de reservering. Bij een reservering vragen wij geen voorschot. Je kunt tot een jaar van tevoren reserveren, maar wees er snel bij, want we hebben slechts een beperkt aantal booths beschikbaar. Om een reservering te maken, hebben we de volgende gegevens nodig: datum, locatie, contactpersoon ter plaatse, facturatiegegevens en leveringstijd. Bij een reservering voor een trouwfeest kun je ook een foto van jullie als koppel vooraf mailen of op een USB-stick op de dag zelf bezorgen. Zorg ervoor dat de foto horizontaal is.

Extra prints na het evenement: Bewaar je favoriete foto's

Na het huren van een fotobooth bij foto-booth.be ontvang je meteen alle foto's digitaal op een stick na het evenement of de bruiloft. Als je tijdens het bekijken van deze foto's enkele foto's ziet die je absoluut geprint wilt hebben, kun je altijd extra prints nabestellen voor slechts 10 eurocent per foto. We beschikken over hoogwaardige fotoprinters voor kwalitatieve afdrukken.

De fotobooth is de perfecte toevoeging aan elk evenement. Het zorgt voor plezier, maakt mooie herinneringen en biedt interactieve mogelijkheden voor gasten. Of je nu een huwelijk, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest organiseert, foto-booth.be staat klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en reserveer vandaag nog jouw fotobooth!

Tags


© foto-booth.be